Učitava se Događaji
  • This događaj has passed.

Svi Događaji

Radionice Stand Up komedije

05.09.2022. - 09.09.2022.

Prostori koji pokreću smijanje

Mostar je poznat kao grad dobrog humora ili kao grad humor, ali i kao grad koji može uzrokovati veliku količinu stresa svojim stanovicima. Kako se baviti prevencijom i smanjenjem razine stresa?

Vjeruje se da srdačan osmijeh i smijanje može učiniti puno za vaše zdravlje. Znanstvenici su dokazali da se tijekom smijanja oslobađa hormon sreće (endorfin) u tijelu te da se smanjuje razina hormona stresa (kortizola).

Mostarski liskaluci nadaleko se prepričavaju, a u novije vrijeme, naš grad se pokazao i kao veliki rasadnik Stand Up talenata. Okruženi smo brojnim problemima i brigama, samo poslušajte jednu sjednicu Gradskog vijeća i sve će vam biti jasno. Zato želimo stvoriti što veću količinu smijeha u Mostaru, a vi nam možete pomoći.

Kako? Ako si imao iskustva u dvosatnom ispijanju napitka koji sadrži kofein, istovremeno komentirajući izgled i stil oblačenja prolaznika, novu odluku Gradskog vijeća ili ljudska prava, imamo novi izazov za tebe! Prepusti se u sigurne ruke Omera Hodžića i postani nova zvijezda mostarske stand up scene. Nauči šta je one liner, bit, chunk, list of three, i stekni supermoć nasmijavanja drugih ljudi

U sklopu projekta Prostori koji pokreću, održat će se ukupno četiri ciklusa radionica.

Prvi ciklus radionica će se održati u periodu od 05.09.2022. do 09.09.2022.

Polaznici radionica Stand Up komedije imat će priliku naučiti sve tajne ovog zanata, tehnike pisanja šala, te saznati kako prebroditi strah od izlaska na pozornicu i javnog nastupa.

Na kraju svakog ciklusa radionica Stand Up komedije biće upriličena javni event u vidu takmičenja za polaznike radionica.

Publika će odabrati pobjednike, a pobjednik će za nagradu dobiti priliku za nastup u Zagrebu i Beogradu, kao i šansu da nastupa na redovnim večerima Stand Up komedije u OKC Abrašević.

Prijaviti se možete putem linka.

Radionice organizira OKC Abrašević u sklopu projekta Prostori koji pokreću.

Opširnije

Početak:
05.09.2022.
Kraj:
09.09.2022.
Kategorija:
Događaj oznaka:
, , , ,

Organizator

OKC Abrašević

Mjesto

OKC Abrašević
Alekse Šantića 25
Mostar, 88000 Bosnia and Herzegovina
+ Google Map