Održana prva biciklistička akcija u Mostarskim osnovnim školama

Ususret Svjetskom danu bez automobila Car Free Day i kao obilježavanje početka Europskog tjedna mobilnosti Europski tjedan mobilnosti – Mostar održali smo akcije sa Mostarskim osnovnim školama u sklopu projekta Mostar – Prostori koji pokreću.

Naša vrijedna ekipa iz Herzegovina Bike učenicima i učenicama osnovnih škola JU Osnovna škola Blagaj, Osnovna škola Marina Držića Buna i OŠ Bartola Kašića Rodoč održala je odlično predavanje o sigurnosti, ponašanju i pravilima za sudjelovanje biciklista u prometu, osnovnim vrstama i dijelovima bicikla te pravilnom korištenju zaštitne opreme.

Nakon predavanja djeca su se okušala na profesionalnom poligonu i ono što moramo reći je da su svi bili sjajni i svi se mogu osjećati kao pobjednici.

Kao nagradu za sjajan posao i aktivno sudjelovanje na predavanjima podijelili smo prigodne nagrade a i nama i djeci ovaj dan ostaje kao divna uspomena i jedva čekamo ponoviti nešto ovako.

Istu ovakvu akciju održavamo u ponedjeljak, 19.09. u 10 sati ispred OS “Bijelo Polje” Potoci, Mostar i pozivamo svu zainteresiranu djecu da nam se pridruže.

Ova aktivnost se realizuje kroz projekat Mostar- Prostori koji pokreću koji financira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva.

Za više informacija o grantovima i drugim projektnim aktivnostima, pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Leave a comment