Učitava se Događaji
  • This događaj has passed.

Svi Događaji

Vice City Party @ K19 – OKC Abrašević

07.04. @ 20:30 - 23:00
Vice City Party @ K19 - OKC Abrašević

Don Tommy Vercetti nam stiže u goste, a to znači samo jedno >> GTA Vice City ~ fm Party! I to po prvi put u našem fenomenalno-čarobnom Abrašu. Prespavali smo zimski san, ali sada spremni i puni energije ludujemo najjače.

Nabacujemo cvike i pozivamo sve, na obalu, sa druge strane, na mostarski Ocean Drive, tik do Neretve i mjesečevog neonskog odsjaja. Veselo mrdamo kukovima na ovoj hit žurci, njišemo se kao palmice poročnog grada, dok etar ponovo odzvanja, u noći nostalgičnih melodija, druženja, muvanja, cupkanja, pjevanja u glas, ali i omamljujućeg, gejmerskog humora, partijamo sa najboljom ekipom, i vernim ljubiteljima lika i dela Svetog Tome Havajskog, Bossa nad Bossovima lično i najboljeg soundtracka u historiji video igara!

Znate šta to znači, obucite se laganije (havajke) jer ovo je jedinstvena prilika da osjetite miris mora, ljeta i toplih dana dok toplije vreme ne odluči da ostane za stalno.

Puštamo: najbolje i najdraže od ‘80-ih, od omiljenog funky disco groova, preko jedinstvenih synthpop stvari, pa sve do new wave i rock hitova, ali i old school hiphopa… čak i nezaboravnih latino ritmova… sa legendarnih radio stanica iz OG igre (ali će se ugurati još koja “Priča”), ali i svašta nešto još, više, znamo da znate, one nostalgične stvari uz koje smo rasli i one stvari uz koje se tijelo samo pokreće. Prerušavamo Abraš valjano, đuskamo, proživljavamo legendarne misije… Uz Čomu za pultom, Vice City, Tommy, mi i vi.

Opširnije

Datum:
07.04.
Vrijeme:
20:30 - 23:00
Kategorija:
Događaj oznaka:
Web:
https://fb.me/e/15UydRR0y

Organizator

OKC Abrašević

Mjesto

OKC Abrašević
Alekse Šantića 25
Mostar, 88000 Bosnia and Herzegovina
+ Google Map