People in Need traži usluge agencije za organizaciju izložbe fotografija na otvorenom

People in Need (PiN) traže agenciju za organizaciju događaja koja će organizirati izložbu fotografija u javnom prostoru na otvorenom u okviru projekta Mostar – Prostori koji pokreću.

Svrha angažmana je sedmodnevna izložba fotografija na otvorenom u središnjoj ulici/trgu u Mostaru koja prikazuje do sada postignute rezultate i podršku u okviru projekta Mostar -Prostori koji pokreću (aktivnosti, promjene i ljudske priče). Izložba fotografija trebala bi sadržavati fotografije prije i poslije revitalizacije javnih prostora u Mostaru i ostalih aktivnosti uz kratki narativ, jedno svečano otvaranje i najave te promociju u nacionalnim i lokalnim medijima.
Planirani datum početka je 21.08.2023. godine, a razdoblje provedbe ugovora bit će najmanje 30 radnih dana od tog datuma (29.09.2023.).

Predviđena sredstva za ovu namjenu ne bi trebala prelaziti novčanu sumu od 11.000 EUR.

Ponude je potrebno dostaviti na PIN na sljedeću e-mail adresu: procurement.bih@peopleinneed.net do srijede 16. kolovoza 2023.godine u 15:00 sati. Ponude pristigle nakon datuma i vremena zatvaranja neće se razmatrati.

Više informacija pronađite u dokumentu koji slijedi:

Leave a comment