Obavijest o javnom natječaju: Rekonstrukcija plaže Ploča – Cernica

Predstavništvo strane humanitarne organizacije Čovjek u nevolji/People in Need u Bosni i Hercegovini unutar projekta Mostar – Prostori koji pokreću, poziva sve zainteresirane ponuđače da iskažu interes za radove na rekonstrukcija plaže Ploča – Cernica.

U formi Obavještenja o tenderu, nalazi se Aneks 1 – Preliminarni predmjer radova, koji ukazuje na očekivani obim radova. Konačan predmjer radova uključujući tehničke crteže i drugu relevantnu projektnu dokumentaciju, biće dostavljen zainteresovanim ponuđačima tokom obavezne posete gradilištu (vrijeme i lokacija će biti dostavljena registrovanim ponuđačima prije posjete), koja će se održati na lokaciji projekta 17.05.2023. godine.

Svi ponuđači zainteresovani za obaveznu posjetu na licu mjesta dužni su dostaviti naziv kompanije i ime(n) svojih prisutnih predstavnika koji će prisustvovati PIN-ovoj nabavci na sastanku na procurement.bih@peopleinneed.net do 18.04.2023.

Dokumentacija za prijavu na javni natječaj sa detaljnim uputama za ponuđače i obrascima koje ponuđači moraju ispuniti može se dobiti na zahtjev putem e-maila procurement.bih@peopleinneed.net.

Za građevinske radove: poslati predmjer radova sa popunjenim cijenama – jednu digitalnu verziju u excel formatu na usb sticku i drugu fizičku verziju u PDF formatu/ispis – u slučaju neslaganja između ove dvije verzije, u obzir će se uzimati fizička PDF/ispis verzija.

Zapečaćene ponude potrebno je dostaviti PIN-u ili poslati preporučenom poštom da stignu u ured PIN-a prije roka zatvaranja javnog poziva u petak, 12.5.2023.godine u 12:00 sati na adresu: People In Need Mostar (PIN), Maršala Tita 95, 2. sprat, 88 000 Mostar, Bosna i Hercegovina.
Ponude pristigle nakon roka zatvaranja javnog poziva neće se razmatrati.

Za više informacija pročitajte obavijest o javnom natječaju:

Povezani dokument:

Leave a comment